Відмовлено Оскарження бану 4.10

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Чер 2024
Дописи
17
Реакції
14
Бали
357
  1. Ваш нікнейм: Хейден Чілл
  2. Нікнейм адміністратора: Віталій Колодний
  3. Суть скарги:Прошу переглянути моє блокування терміном на 7 днів за пунктом 4.10 — неповажне ставлення до адміністрації.Наскільки я розумію правила, за подібне порушення спочатку передбачено покарання у вигляді мута до 180 хвилин, а вже після цього може застосовуватися блокування. Також хочу звернути увагу, що протягом тривалого часу я не отримував серйозних покарань та намагався дотримуватися правил.Слова, які я сказав адміністратору, були сказані на емоціях. Перед цим я написав у репорт про те, що мене вбивають. У відповідь адміністратор написав: «Якщо маєте повну відеофіксацію, звертайтесь на форум». Після цього я емоційно відреагував і допустив неповажні висловлювання на адресу адміністрації. Я визнаю свою помилку та щиро перепрошую за свої слова й поведінку. Не мав на меті проявити неповагу до адміністратора чи адміністрації загалом. У зв’язку з цим прошу переглянути видане мені покарання, по можливості зняти блокування та замінити його на мут відповідно до передбаченого правилами покарання. Ще раз перепрошую перед адміністратором за свої слова. Надалі постараюся контролювати свої емоції та не допускати подібних ситуацій. Дякую за розгляд моєї апеляції.
  4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://postimg.cc/cvJZcP9s
  5. Дата порушення: 26.08.2026 ( по Київському часі ) 25.08.2026 ( по моєму часі )

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,107
Реакції
561
Бали
409
Вітаю Шановний гравець.
На покарання впливає не тільки позначення правила, а і обставини, слова, тощо.
В оскражені відмовлено
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі