Олександр Сокол
Новий гравець
- Реєстрування
- 25 Січ 2026
- Дописи
- 7
- Реакції
- 1
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Олександр Сокол 240169
2. Ваш форумний нікнейм або посилання на ваш форумний аккаунт: Олександр Сокол
3. Причина покарання:-Порушення правил Ukraine GTA 5.17
4. Ваша думка стосовно покарання: -
Шановна адміністраціє!
Звертаюся з проханням переглянути моє покарання (блокування), видане 20.03.2026 строком на 20 днів. Це моє перше покарання за весь час гри, до цього моменту не було мутів і подібного. Прошу, за можливості, скоротити термін блокування або розглянути варіант його повного зняття. Або будь ласка видайте мені варн попередження, запевняю вас що більше з моєї сторони не повториться подібного.
Я повністю ознайомився з правилами гри та визнаю свою помилку. На жаль, раніше я не приділив цьому належної уваги, про що щиро шкодую. Ця ситуація стала для мене уроком, і надалі я зобов’язуюсь суворо дотримуватися всіх встановлених правил.
Сподіваюся на ваше розуміння та поблажливість. Заздалегідь дякую за розгляд мого звернення.
З повагою,
Олександр
5. Точна дата і час коли було видано покарання: 20.03.2026
05:28
postimg.cc
2. Ваш форумний нікнейм або посилання на ваш форумний аккаунт: Олександр Сокол
3. Причина покарання:-Порушення правил Ukraine GTA 5.17
4. Ваша думка стосовно покарання: -
Шановна адміністраціє!
Звертаюся з проханням переглянути моє покарання (блокування), видане 20.03.2026 строком на 20 днів. Це моє перше покарання за весь час гри, до цього моменту не було мутів і подібного. Прошу, за можливості, скоротити термін блокування або розглянути варіант його повного зняття. Або будь ласка видайте мені варн попередження, запевняю вас що більше з моєї сторони не повториться подібного.
Я повністю ознайомився з правилами гри та визнаю свою помилку. На жаль, раніше я не приділив цьому належної уваги, про що щиро шкодую. Ця ситуація стала для мене уроком, і надалі я зобов’язуюсь суворо дотримуватися всіх встановлених правил.
Сподіваюся на ваше розуміння та поблажливість. Заздалегідь дякую за розгляд мого звернення.
З повагою,
Олександр
5. Точна дата і час коли було видано покарання: 20.03.2026
05:28
IMG 0142 — Postimages
Останнє редагування: