Богдан Роздибайло
Новий гравець
- Реєстрування
- 13 Січ 2024
- Дописи
- 4
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
- Нікнейм адміністратора:Олег Галицький, antichiet
- Особистий нікнейм:Богдан Роздибайло
- Суть скарги:
- 13.01.2024 десь о 19:00 я грав в гру, полював на тварин, під час гри в мене почав глючити інтернет показалась табличка великими червоними буквами «NETWORK ERROR», після чого я роздав інтернет з телефону та підключився до нього. (На той момент, не знав, що за таке блокують). Після того, мене відключили з сервера, при підключенні, мені вибивало табличку з надписом «Відʼєднання: Серійний номер заблокований.
Причина: АС #145»
Спочатку думав, що в мене просто зависло, не звернув увагу на це і пішов по справам, в наступний раз при підключенні знову висвітилось те ж саме. Я спитав в гравців, що це, мені сказали, що це античіт, мені треба подати оскарження на форумі.
Отже, 19:15, 13.01.2024, я подав оскарження в вкладці «Скарги на адміністрацію». Виписав мою проблему, після чого о 00:03, 14.01.2024, я получив відповідь від адміністратора «Олег Галицький», що бан оскарженню не підлягає. Мене це дуже розізлило, адже я грав без стороннього ПО, нічого не порушив і мене заблокували (причину тоді не знав).
Я написав цьому адміністратору, що нічого не порушував, він сказав, подати заявку ще раз, отже 01:11, 14.01.2024, я написав ще одну скаргу.
Після чого, я попросив друга написати адмінам в грі. Він покликав адмінів, описав ситуацію їм, мене покликали в діскорд, там два адміністратора мені пояснили, що це через те, що я роздав інтернет з телефону. Мій домашній провайдер: UARNET, мобільний: Київстар.
Адміністратори сказали мені, що потрібно звернутись в підтримку в бот в телеграмі. Я звернувся в бот, мені сказали знов писати все на форум. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

- Дата походження: 13.01.2024