Розглянуто Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стасюк Максим)

L LOVE UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
209
Реакції
48
Бали
33
  1. Іван Мураш \ Андрій Мажор
  2. Стасюк Максим
  3. Суть скарги: Вітаю. Заблокували не розумію за що. Розповідаю ситуацію, я В ЗСУ відбив напад, після чого людина пиши в чат "Син говна", я це за фрапсіл жалоба вже на форумі очікується. докази - ОСК на ЗСУ , після чого я їду в МОЗ лікуватися і ми там зустрічаємся, вони і так починають мене Оскать і уніжать потом один понял что ето я на ЗСУ, я Його кажу что ти на форум за ОСк рідних відправляєся і Він мене питає а что я сказав на что я пишу його ти сказав "Син говна" Фапс в МОЗ - (Тайм-0:25-1:05) як він зрозумів что ето я почав вибачатися. я Фрпасі я кидаю ЖБ і після його вони до мене підходять і начинабють угрожать что я тоже за ОСК (НО Я ЇХ НЕ ОСКАЛ ВІН МЕНЕ СПИТАВ А ЧТО Я СКАЗАВ Я І НАПИСАВ В ЧАТ ЧТО ОН СКАЗАВ "СИН ГОВНА". я вже кинув скаргу на них но вони на мене теж кинули і її Схвалили Скарга но хоть я надав під їхньою скаргою всі докажи і тайми її Схвалили. ( якщо цю скаргу розглянуть я не прошу чтото давай Адміністрациї просто прош Дуже гарно розглянити) якщо я не правий прошу зняти бан та хочаб видати мут
    ОСК на ЗСУ , Фапс в МОЗ (Тайм-0:25-1:05), Скарга
  4. 1706080339101.png
  5. 24.01.2024

Останнє редагування:
Реєстрування
2 Сер 2023
Дописи
30
Реакції
9
Бали
8
Ты определись на каком ты языке пишешь, безграмотная ты обиженка

Стасюк Максим)

L LOVE UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
209
Реакції
48
Бали
33

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
668
Реакції
193
Бали
103
Вітаю, обліковий запис було розблоковано!

Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі