Стасюк Максим)
L LOVE UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 15 Жов 2022
- Дописи
- 209
- Реакції
- 48
- Бали
- 33
- Іван Мураш \ Андрій Мажор
- Стасюк Максим
- Суть скарги: Вітаю. Заблокували не розумію за що. Розповідаю ситуацію, я В ЗСУ відбив напад, після чого людина пиши в чат "Син говна", я це за фрапсіл жалоба вже на форумі очікується. докази - ОСК на ЗСУ , після чого я їду в МОЗ лікуватися і ми там зустрічаємся, вони і так починають мене Оскать і уніжать потом один понял что ето я на ЗСУ, я Його кажу что ти на форум за ОСк рідних відправляєся і Він мене питає а что я сказав на что я пишу його ти сказав "Син говна" Фапс в МОЗ - (Тайм-0:25-1:05) як він зрозумів что ето я почав вибачатися. я Фрпасі я кидаю ЖБ і після його вони до мене підходять і начинабють угрожать что я тоже за ОСК (НО Я ЇХ НЕ ОСКАЛ ВІН МЕНЕ СПИТАВ А ЧТО Я СКАЗАВ Я І НАПИСАВ В ЧАТ ЧТО ОН СКАЗАВ "СИН ГОВНА". я вже кинув скаргу на них но вони на мене теж кинули і її Схвалили Скарга но хоть я надав під їхньою скаргою всі докажи і тайми її Схвалили. ( якщо цю скаргу розглянуть я не прошу чтото давай Адміністрациї просто прош Дуже гарно розглянити) якщо я не правий прошу зняти бан та хочаб видати мут
ОСК на ЗСУ , Фапс в МОЗ (Тайм-0:25-1:05), Скарга -
- 24.01.2024
Останнє редагування: