Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
231
Реакції
53
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Іван Громов,Олексій Безсонов
  2. Особистий нікнейм:Владислав Неєзжалий
  3. Суть скарги:Заблокували за співпрацю з читерами , мені громов відповів що ніби-то я писав читерам в коменти хоча я цього не робив, прямих доказів немає на те що я писав,я простоне можу зрозуміти прямих доказів немає щоце іменно я писав типу без розборок і тд просто забанили томущо побачили як хтось написав та приписали мені та Артему Армані що ніби-томи писали чітерам хоча такого не було я прошу Перерозглянути скаргу та винести правельний вердикт
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази,НАЖМИ
  5. Дата походження:30.01.2024

Макс Ретург

Гість
Колишній гравець. Не буду говорити що я вас попереджав та все ж, я вас попереджав. Зроблю вам маленьку пораду, якщо дійсно хочете щоб вас Можливо розблокували то краще писати щиросердне зізнання, і можливо здайте тих хто грає з чітами про яких адміністрація не знає. Гарного відпочинку від гри.

Артем Неєзжалий

Легенда ЧСП
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
286
Реакції
81
Бали
31
Колишній гравець. Не буду говорити що я вас попереджав та все ж, я вас попереджав. Зроблю вам маленьку пораду, якщо дійсно хочете щоб вас Можливо розблокували то краще писати щиросердне зізнання, і можливо здайте тих хто грає з чітами про яких адміністрація не знає. Гарного відпочинку від гри
Навіщо писати чистосердечне коли нічого не робив ви так кажете буд то нас за по заблокували

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Головний адміністратор є керівником свого сервера і має повне право закривати скарги на своїх підлеглих, а саме на адміністрацію та свого заступника.

Скарги на керівника передаються у випадку багаторазових порушень від ГА та при наявності відповідних доказів на це. Ваша скарга не підлягає розгляду керівника, так як ні один з вищих пунктів не відноситься до вашої скарги.

Вердикт, стосовно скарги, яку ви прикріпили у посиланні я надав.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі