Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ванг Чорний

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
42
Реакції
97
Бали
38
Адмін: Андрій Федченко
Особистий нікнейм: Ванг Чорний
Суть допису: Я їхав з другом і друг вирішив скоротити дорогу після чого його відкинули до деморгану і мене також! хоча я не був за кермом. Адміністратор провокував словами ( Гарної вам гри) після чого мене це спровокувало і я сказав пару ласкових слов * Син Дибіла* і також були просто оск, але замість муту мені видали бін на 7 днів вже пройшло 3 дня. Я розумію що я не повинен був цього казати, але емоції взяли верх. Прошу зменшити покарання! обіцяю що такого більше не буде!!! дякую за розуміння.

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
621
Реакції
234
Бали
103
Вітаю, Шановний гравець. Переглянувши Вашу скаргу щодо мене, можу сказали наступне:

Розумію вашу обуреність щодо видачі бану, проте не можу погодитися з вами щодо образливих висловлювань у бік адміністрації. Виправдовувати такі вчинки "провокацією" не можна. Розумію, що емоції можуть вплинути на наші дії, але важливо навчитися керувати ними, особливо в онлайн-спілкуванні. Прошу прийняти до уваги, що ви мали можливість зупинитися і замість відповіді у вигляді образливих слів, звернутися до адміністрації з приватним запитом на розв'язання конфлікту.

Щодо зменшення терміну бану, Я відношусь до цього негативно.

В найближчі 12 Годин надам докази ГА.

Очікуйте відповіді!

Ванг Чорний

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
42
Реакції
97
Бали
38
Я не говорил ничего жесткого тому админу который меня посадил за нон рп, я не малолетка чтобы страдать херней, мне ваш админ испортил игру, а вы еще и дали бан на 7 дней, не 3-5, не мут в игре, а бан на 7 дней! Такого я не видел, тем более это первый раз когда у меня конфликт с админом. Я не отказываюсь от своих слов, но именно тот админ спровоцировал меня и вообще в данной ситуации должен так же понести наказание. Не первый раз когда на него жалуются (не на вас Андрей Федорченко), прошу скоротать срок, прошло уже 3 дня бана.. было бы серьезная причина и серьезные высказывания, а так минимальный конфликт и такой максимальный бан…

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
Вітаю.
Докази від адміністратора переглянув. Покарання за образу адміністрації видано вірно.

В оскарженні відмовлено. Очікуйте поки пройде блокування акаунта.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі