Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

dava000dava

Новий гравець
Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
1.Нікнейм адміністратора:Владислав Ямадзі
2.Давид Черновець
3.Суть скарги:заблокували за наче *чіти* яких в мене по перше не було.По друге,якщо ви думаєте що коли забагана машина це-чіт,ві дуже помиляєтесь.В кожного другого на проекті є забагана машина.Так от,почнемо спочатку.Я підвозив людину на роботі *Евакуаторщик* щоб полагодити його машину.Ми їхали коли в мене була багана машина роботи *Евакуаторщик*він це спочатку не помітив.Я йому кажу ти бачив шо в мене багана машина?він каже так,потім питає як це так в тебе вона така?Я вирішив посміятись над нам та написав в чат що це наче *чіти*потім ми приїхали я полагодив його машину та я поїхав далі.Потім стояв AFK.Після цього прихожу,а в мене-бан.Адміністратори,якщо ви не знали,то в банальному *чіту* є базова фунція *телепортація* а я,навіть не давав вигляду що я чітер,те що багана машина-це є в кожного другого як я вже казав.А чіти це як мінімум *телепортування* якого в мене не було і не могло бути.Дякую за увагу.
4.Доказ видачі покарання(скріншот/відео):Нижче.
5.Дата походження:07.05.2024

dava000dava

Новий гравець
Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
в 2 забув дописати Особистий нікнейм.Розгляньте будь ласка та пойміть мою ситуацію

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,029
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання видано коректно, так як на відео фіксації видно застосування сторонього ПЗ з вашої строни.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі