Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Лип 2024
Дописи
11
Реакції
28
Бали
13
1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошник
2. Особистий нікнейм: Рафаель Фенікс
3. Суть скарги: За твердження адміністраторів я стояв на бункері зсу і по мені не яким чином не проходив урон. Я вже повторив в минулих скаргах, що я лежав та був афк але при цьому дивився на всю ситуацію, що відбувалася біля мене. Ви пані ЗГА прилітали та бачили як я лежав, після я встав і мене вбили. Питання де тут чіти? Я розумію, що до цього я був в чсп і ви бачите мене не хочете але хочу вам зазначити ви маєте до всіх гравців ставитися однаково. Скільки я ще раз маю написати скаргу на оскарження, на перевірку аби ви нарешті перевірили чи є в мене чіти? Я в житі своєму не знаю як скачати, як вставовити, як використовувати ваші чіти. В свій час я сидів до 3 ночі та відбивав всіх читірів які регали по 50 акаунтіів, а зараз ви мене записали ще і в чітери питання навіщо, що я вам зробив ? Ще раз кажу я лежав, не отріцаю що міг вже в той момент і стояти але я був афк - це раз, друге - ви не хочете бачити гравців які були в чсп і третє - вам в любому випадку прийдеться провести перевірку. Очікую. Будьте нареші не ..........(не буду казати), а будьте достойними людьми адже ви на таких високих посадах.
4.Докази видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження - 15.07.24

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Розпишу більш детально!
Також нагадаю що вам надали відповідь і у цій скарзі(тут)
На доказах 3 адміністраторів ви не лежите,а стоїте більшу частину в АФК(на бункері).
Могли би списати на деякий розсінхрон/баг,але ні,там чітко видно.
Надалі по вам не проходе урон,ні з якої зброї.Для перевірки в вас вистрілили зі снайперки прямим ціленням у голову(не один раз),але нічого не відбувалось.
Надалі можна помітити що ви відкрили консоль/чат і по вам став проходити урон.

Якщо ви думаєте що ми до вас ставимось,не так як до інших,ви помиляєтесь,всі гравці для нас однакові,і всі отримують відповідні покарання.

Я сподіваюсь надала розгорнуту відповідь на ваші запитання!

Покарання видано вірно.Оскарженню не підлягає.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі