Тарас Хмурий
Козак
- Реєстрування
- 15 Кві 2024
- Дописи
- 41
- Реакції
- 13
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Слава Марик
- Особистий нікнейм: Тарас Хмурий
- Суть скарги: Доброго дня ! Хочу оскаржити рішення покарання адміністратора!Надаю повне відео моєї присутності на зльоті Фрапс зльоту
Єдиний удрар був на зльоті від мене і то случайний коли я тренерувався ловити бізнес і наводив курсор мишки на вікно "Придбати бісзнес" тайм код: 7:29 - 7:38. Тут видно всі мої дії,це був не навмисний удар а при нажимані клавіші придбати спрацював удар!Хотів сказати відкат але при такій кількості скупчені гравцій підлагувала ігра і клавіша "z" для войсу не спрацювала!!!
Також прошу звернуту увагу на тайм код : 13:12 - 13:36. Тут почали гравці ловити бізнес і почалась масова бійка уже після зльоту бізнесу,я получив певний урон спробував відійти в сторону але деякі гравці продовжували наносити по мені удари і для само захисту я наніс пару ударів у відповідь,але враховуючи що відбулась масова бійка,в когось хп було уже на мінімуму - вроді 1 гравець помер від 1 удару мого у відповідь!!!
Прошу зняти покарання,тому що я описав ситуацію по кроково що і як вийшло,з моєї сторони не було ціленапрямлених дій для умисного нанесення шкоди гравцям при зльоті! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 08.08.2024