Схвалено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора: Хантер Сопрано
2. Особистий нікнейм: Ілля Кокоджамбо.
3. Суть скарги: Отримав бан за оск. адміністрації
4. Доказ видачі покарання(скріншот/відео) Закріпив посилання на відео доказ. Посилання:
5. Дата походження: 03.02.2023 16:57
Почалося все з того, що він мене замутив на 60 хвилин за музику в гс. З цим я не спорю, але після муту він сказав в голосове: "Посмійся, ******************************************ок"(Нажаль саме моменту того, як він мене обізвав, немає. Але є багато свідків які ви бачите на відео, і головне, як сказав сам Сопрано, у його є відкат, тому можна підтвердити момент оску з його сторони) На це я йому в репорт написав трохи в грубій формі прохання не обзивати мене. По факту, прямо я його не обізвав, просто в грубій формі попросив не обзиватися. Після цього він мені каже: "Зря ти це сказав" і мені прилітає бан на 7 днів. Тут у мене питання: Чому за набагато жорсткіші висловлювання інших гравці карають так: в перший раз- тюрма 3 години, другий раз- бан 3 дня, а в третій раз-бан 7 днів, а мене на перший раз за образу якої не було, банять зразу на 7 днів? До діла, до цього я отримував мут лише за нонрп драйв і музику в гс. Якщо це справді "образа" то нехай карають як всіх, тюрмою на 3 години.
Таймкоди для прикріпленого відео:
Те, що я написав в репорт: 0:30
Отримав покарання: 4:15

Останнє редагування:

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Вітаю шановний гравець!

Надаю докази вашого порушення:
(Чат)

Також ось вам ще:
(Музика у войс оск)

Ось вам ще:
Грубий мат,Неадекватні висловлювання,Образи)Ви думаєте це все? Ви дуже сильно помиляєтеся, ви вмикали музику на якій чітко чути оскарження образи до людини з боку Сбу,дальше ви після того коли побачили мене включили музику, яка також вказує на адміністарцію) В музиці чути Грубі мати образи і тд. Я вам ніякий не друг щоб ви писали (ХАНТЕР) Також ті слова можна враховувати за Mg в репорт!!!

Своїм мікрофоном та пісня ви чітко і ясно доносите текст до людини навіть якщо це не ви говорили) Я вам зніму бан до Сьогоднішнього дня 00:00 години Якущо почую вибачення в сторону СБУ та Адміністрації.

Останнє редагування:

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
Я згоден попросити вибачення. Але просто не думав що вас ці звуки в гс зачіплять, но у мене не було мети когось оскорбить, я просто в шутку то включав. Но, ще такий момент, перематай на той момент, і покажи відео де ти даєш мені мут, і 20 секунд після того, зі звуком)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі