Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілья Литвин

Новий гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
10
Реакції
4
Бали
8
1.Нікнейм адміністратора:-
2.Особистий нікнейм:Ілья Летс

3.Суть скарги:Після амністії зайшов до гри,зразу в перший день амністії зайшов в гру з читами,потім мене забанили та моїх друзів,спілкувалися у діскорд каналі з ГА(Монтіпом)
І він сказав нажаль мене буде заблоковано,ну вже пройшов довгий час після тієї амністії я зрозумів що не зайду більше в гру,але появилося дуже велике бажання зайти,тому прошу вибачення за те що використовував це ***********************************,прошу видалити на всіх серверах аккаунти та видалити мене з ЧСП та я почну грати по новій,я зрозумів що читі мені більше не потрібно,пройшло вже великий термін мого бану тому я реально зрозумів що це не для мене і хочу повернутися з чистою душою та без якихось там читів,тому повторюся ще раз дати мені останній шанс,можете слідкувати чи заходжу я з ними чи ні,дякую за розуміння очікую на вашу позитивну відповідь🤗🫶🏼

4.Дата походження:29.06.2024
5.Докази/Скріншот:-

Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
256
Реакції
179
Бали
48
Вік
28
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу та враховуючі всі фактори даної ситуації, можу винести такий вердикт :
Ваш аккаунт розблоковано не буде , видаляти Ваш аккаунт на 06 сервері також немає потреби.
Шанс дається всім гравцям та після нього вони як правило повідомлені про - повторне використання сторонніх ПЗ (Cheats) бан апеляції не підлягає.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі