Пустовіт Даніл
Козак
- Реєстрування
- 2 Чер 2024
- Дописи
- 7
- Реакції
- 11
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Кіріл Філіпенко (by Lebtunov)
- Особистий нікнейм: Даніл Пустовіт
- Суть скарги: Я , Даніл Пустовіт , вважаю що покарання було видано не вірно по тій причині що до моменту бану я знаходився в ДКВС , після чого , ми з моїм другом пролітали над ЗСУ на гвинтокрилі і у нас закінчився бензин , після чого мій друг відремонтував і заправив і хотів летіти але водій не зміг сісти в вертоліт і викликав адміністратора. На наш виклик прилетіло декілька адміністраторів але жоден з них не зміг нам допомогти в кінцевому результаті. Після чого, особисто я афкашив на протязі 5-10 хвилин. Приходжу , бачу що мене викинуло з гри , як виявилось , мене забанали. Якщо є така необхідність то я готовий пройти будь-які ваші провірки , оскільки мені не хочеться втрачати свій аккаунт на якому я граю , але після втрати , на жаль , я буду змушений покинути проект так як починати все з нову це без сенсовно. Хочу наголосити, що я ніколи в житті не використовував подібних засобів. Я розумію ризики таких дій, зокрема можливість заразити комп’ютер вірусами, а у мене на пристрої зберігається багато важливої інформації. Це було б для мене рівносильним самознищенню. Прошу переглянути цю ситуацію, адже я завжди дотримуюся правил гри.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ.
5. Дата видачі покарання: 17.11.2024 (час 20:41:44)
Останнє редагування: