Розглянуто Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kovtun Oleh

Активний
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
169
Реакції
53
Бали
31
1. Хірокі Такізав
2. Анастасія Ронська
3. Мені видали бан по причині
1.10. Заборонені будь-які деструктивні дії щодо UKRAINE GTA , а саме неконструктивна критика UKRAINE GTA, заклики покинути UKRAINE GTA, спроба зашкодити / перешкода розвитку UKRAINE GTA, відштовхувати інших користувачів від придбання будь-яких послуг. | Бан 31 - 6000 днів
виникла дескусія з одним гравцем він мене вбив ну і само собою почали сваритись у мого друга він знімав теплицю після чого він туда їхав я там заспавнився і вбив його він приїхав знову і ми почали сваритись не хотів його дмити щоб порушити правила я просто встав в теплицю яку він орендував та не виходив він викликав адмінів і сказав що я перешкоджаю гру я довго не хотів виходити тому що я йому не заважав просто став в одному місці все ж таки я вийшов після того як адміністратор погрозив баном під час того як ми розбирась і я дізнавався чим я перешкоджав гравець почав встрівати з такими слова "Якщо вам щось не подобається видаліть ГТА і не мішайте іншим грати" Після чого я на це сказав йому щоб він лівнув з проекта і саме через це на мою думку мені видали бан, також адміністрація говорила що я обсуджую дії адміністрації хоча я просто дізнавася чим я мішав. Значить стояв я в лабораторії і мені прилітає бан на 31 (скрін нище)

1. Прошу вищу адміністрацію змінити рішення оскільки я сказав гравцеві лівни з UKRAINE GTA но перед тим данний гравець сказав мені це саме але іншими словами по-суті йому також мали б дати бан.
2. Данний гравець сам спровокував конфлікт і різко став янголом коли викликав адміна, зі сторони гравця вилітали грязні слова як і з моєї сторони також по типу( рижик слабак сикун) за що гравець також не був покараний
3. Коли ми розібрались та адміністрація пішла данний адміністратор Анастасія спеціально сиідал і слухала що ми говоримо щоб нас покарати, не знаю можливо я її чимось обідив, чи вона хотіла нас покарати але не суть.
Прошу винести друге рішення. Дякую
4.
відео самого порушення(якщо потрібні інші відео або повна розмова надам)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі