Денис Григоряк
Новий гравець
- Реєстрування
- 30 Січ 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
Доброго вечора,така ситуація,не грав два дні,сьогодні зайшов,програв хвилин 30,прилітає адмін і каже що мені зараз прилетить бан,просили зайти в діскорд в питання до адміністрації,діскорд я змоги не маю зайти так як втратив його більше 2 тижнів тому,скоріш за все хтось зламав,так як маю дорогу автівку.
Тепер вибиває помилку(заблокували за продаж віртів). Я ніколи таким не займався і не планував,так як граю вже дуже довго майже від початку сервера .Мені дуже обідно що заблокували акаунт за те що я не робив,я дуже довго добивався успіху в даній ігрі та вона мені дуже подобається,я щиро вірю та прошу розглянути ситуацію,та допомогти мені.З найкращими побажаннями.
Тепер вибиває помилку(заблокували за продаж віртів). Я ніколи таким не займався і не планував,так як граю вже дуже довго майже від початку сервера .Мені дуже обідно що заблокували акаунт за те що я не робив,я дуже довго добивався успіху в даній ігрі та вона мені дуже подобається,я щиро вірю та прошу розглянути ситуацію,та допомогти мені.З найкращими побажаннями.