Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Кві 2024
Дописи
16
Реакції
13
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора:Люба Корабель
2.Особистий нікнейм:Асулбек Абдулорахметович
3.Суть скарги:Шановна адміністраціє,

Щиро вибачаюсь за свої висловлювання, спрямовані в бік адміністрації. Розумію, що це було неправильно та неприпустимо, незалежно від ситуації чи емоційного стану. Я поважаю вашу роботу і ціную все, що ви робите для підтримки гри та спільноти.

Також хотів би звернутись з проханням — якщо є така можливість, я б дуже хотів вийти у голосовий зв’язок із головними адміністраторами. Маю бажання особисто пояснити обставини і показати дещо, що справді надихнуло мене на цей необдуманий крок. Це не спроба виправдатись, а щире бажання бути почутим і прояснити ситуацію.

Прошу також врахувати, що це моє перше серйозне покарання. До цього моменту я намагався поводитись коректно, поважати правила і всіх учасників спільноти. Надалі обіцяю бути стриманішим і поводити себе з максимальною повагою — як до гравців, так і до адміністрації.

Буду вдячний, якщо ви переглянете моє покарання або розглянете можливість його пом’якшення. Я готовий зробити висновки та довести свою адекватність і повагу до правил проєкту.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://postimg.cc/5XH4Dc4v
5.Дата походження:23.06.25

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

За сказані вами слова в діскорді оскарженню не підлягає.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі