Розглянуто Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Назар Парчевський
  2. Особистий нікнейм:981
  3. Суть скарги:Взагалі не розумію про що йде мова, скарга не по формі без нікнейму, відео видалено, я навіть не можу подивить, що та коли. Хочу побачити відео, в мене постійно фрапс іде, може знайду в себе.
    По друге, я ще не разу не був у бані, за образи не так часто отримував мути як взагалі одразу на 6000 можна відкинути? Згідно правил 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів.
    Також зверніть будь-ласка увагу на аккаунт, який подав скаргу, взагалі не дає ніякої довіри.
    Також голос можна легко підробити через ChatGPT та накласти на відео.
    Прошу адміністрацію, яка буде проводити розгляд звернутись до мене. Друзі також підказали правило 7.2. Заборонено видаляти докази зі схваленої / розглянутої скарги протягом 7 днів з моменту подачі скарги. | Бан 6-14 днів. Прошу до того хто подав скаргу, а згідно форуму заявника це гравець Кіріл Мандаринква - покарати згідно даного правила
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/образа-рідних.303327/
  5. Дата походження:01.07.2025

Останнє редагування:

Назар Парчевський

Адміністратор| 05
Реєстрування
19 Тра 2023
Дописи
183
Реакції
51
Бали
73
Вітаю,у зв'язку з тим що гравець видалив відеодокази скаргу буде перерозглянуто а ваше покарання буде анульвано.
Інший гравець що подавав скаргу:ми спробуємо знайти гравця та покарати за порушення правил Ukraine GTA 7.2
Очікуйте рішення ГА\ЗГА.
Вибачаємося за незручності

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, ситуацію вирішено, ігровий обліковий запис розблоковано, гравець, який видалив докази отримав покарання. Якщо в подальшому гравець надасть повторну скаргу з відео Вашого порушення - покарання буде повернуто, так як порушення серйозне.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі