Розглянуто Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Darksaize Amireiss

Козак
Реєстрування
27 Лип 2025
Дописи
7
Реакції
21
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
  2. Особистий нікнейм: Дарксайз Амірейз
    3. Суть скарги: Мене забанили за порушення правил мультиакаунтів. В мене немає другого аккаунта. Я граю виключно на одному без порушень. Я написав в особисті ГА і ЗГА. на що на даний момент отримав не дуже чіткі відповіді на свої запитання, від ЗГА Серго Голд, (надам скріни переписки за потреби, або можете запросити в адміна) Спочатку даний адмін відповів, що за мною числяться більше двох аккаунтів, а коли я сказав що в мене взагалі немає другого аккаунту. Він написав: ну тоді значить передача іншій людині даних від аккаунта. Я запросив докази щоб мені показали як таке може відбуватись взагалі, де пише що я заходив на акк іншої людини або хтось на мій акк, доказів поки не отримав.. Ніколи нікому я не передавав свої дані, і ніколи не заходив на аккаунти інших людей. І добавлю я граю з відкритя серверу, ознайомленний дуже добре з правилами гри, та не порушую їх. Прошу перевірити цю інформацію та розібратись в ній.!!!
    Прошу звязатись зі мною в діскорді і розібратись разом в цій ситуації

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5. Дата походження: 27/07/2025 09:34

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

Переглянула ситуацію з вашим блокуванням, дійсно на вас є підв'язка 4 акаунтів.
Перевіривши інформацію далі, можу затвердити що ви маєте зв'язок.
Напишіть скаргу в тему технічного розділу щоб видалити ці акаунти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі