Горпин
Новий гравець
- Реєстрування
- 24 Бер 2023
- Дописи
- 17
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
Який діскорд сервер: Центральна Україна
Нік в діскорді: Limbo#3254
Особистий неї в грі: Горпинченко Влад
Нік модератору:Павло Дурнєв потім зменшен строк через consol
Причина покарання:Образа адміністрації
Суть скарги: за 3 дні банк я зрозумів що був не прав та прошу вибачити мене на перший раз оскільки я зрозумів что треба тримати себе в руках та адміністрація буває зайнята і не завжди може швидко допомогти мені у вирішені питань, я дуже сильно прошу вибачення перед адміністрацією серверу! Дуже благаю зніміть з мене бан як на перший раз так мовити зробили попередження 3 дні без гри(. Дуже прошу проявіть милосердя в мою сторону та зніміть покарання Дуже Постенна Адміністарація серверу Центральна Україна
Дата видачі покарання:24.03.2023
Готовий відповідати у разі обману: так
Нік в діскорді: Limbo#3254
Особистий неї в грі: Горпинченко Влад
Нік модератору:Павло Дурнєв потім зменшен строк через consol
Причина покарання:Образа адміністрації
Суть скарги: за 3 дні банк я зрозумів що був не прав та прошу вибачити мене на перший раз оскільки я зрозумів что треба тримати себе в руках та адміністрація буває зайнята і не завжди може швидко допомогти мені у вирішені питань, я дуже сильно прошу вибачення перед адміністрацією серверу! Дуже благаю зніміть з мене бан як на перший раз так мовити зробили попередження 3 дні без гри(. Дуже прошу проявіть милосердя в мою сторону та зніміть покарання Дуже Постенна Адміністарація серверу Центральна Україна
Дата видачі покарання:24.03.2023
Готовий відповідати у разі обману: так