Бенжамин Фисенко
Поважний гравець
- Реєстрування
- 23 Кві 2024
- Дописи
- 81
- Реакції
- 188
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора: by \\ A.Mosissa
- Особистий нікнейм:Бежамин Фисенко
- Суть скарги: вітаю,сталась така ситуація що в нас була битва за общак о 20:15,мій соклан який зайшов на систематичну регу був відкинутий на 6к днів по причині "cheats by \\ A.Mosissa" я її телепортую на себе та на емоціях начинаю на неї гнати,та питаю за що вова адидас получив бан? її слова : за чіти! він телепартувався с аптеки сюди!та сказала що пишіть скаргу на форум якщо щось не так хотя це була систематична рега,а вона не слухала та просто в інвізі убігла на територію общака,після начала вона тупо бігала в кішці та після чого по ній потулили вона почала кричати "шановний що ви робите?" після програнного общаку я на емоціях щось написав,написав в лс навіть не адміністратору та мене відкинули по причині "5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів" хотя я навіть не сказав що це адміністратор,я просто сказав що відкинув но я не сказав повного ім'я наприклад " ангеліна мосісса"я просто сказав ангеліна,після чого мені пишуть або ти вибачаешься або тебе банять,я сказав хай банять,не буду нічого казати про 7.10,я написав Єріку Мосіссі в лс чого вона така кхм, но с 5.17 я не згоден,тай ще адміністратор мені здаєтся не компитентний,чого вона не викликала вище по посаді типу сказати щоб прослідкували за вова адидас а сразу відкинула,та була ситуація с Єріком,там де хлопець затулив поліцію а Єрік тепнув хлопця на кришу тай сказав що дасть йому бан за це,і йому за це дали покарання,хочу щоб бан скоротили бо не згоден с 5.17,а 7.10 там не такий сильний оск був щоб давати бан,тай в ігрі получив мут за оск адміністрації,дякую за перегляд скарги
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): бан
- Дата походження: 11.08.25