Женя Шухевич
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 2 Чер 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 47
- Бали
- 18
- Нікнейм адміністратора: Богдан Астафєв
- Особистий нікнейм: Женя Шухевич
- Вітаю.
Звертаюся до вас із проханням переглянути рішення про блокування мого акаунта, через порушення правила образи проєкта.
Я хочу наголосити, що граю у гру із самого його запуску. Весь цей час я підтримував розвиток гри, брав активну участь у всіх подіях. Мій акаунт для мене має велику цінність, адже я вкладав у нього багато часу, сил та емоцій.
Я запевняю, що не мав наміру ображати ані гру, ані команду розробників. Можливо, ситуація сталася через непорозуміння, неправильне трактування моїх слів чи жарт, який був сприйнятий не так, як я планував. Якщо мої висловлювання когось образили, я щиро прошу вибачення та беру на себе відповідальність бути більш обережним у спілкуванні надалі.
Прошу вас уважно переглянути обставини цієї ситуації та, за можливості, надати докази мого порушення. Я готовий до конструктивного діалогу з адміністрацією для вирішення цього питання.
Я щиро хочу продовжувати грати в Ukraine GTA —що стала не просто грою, а місцем, де я найшов своїх друзів з якими я вже 3 роки знайомий. Гра, яка стала для мене частиною життя. Дуже прикро втратити все через таку ситуацію, яка, на мою думку, може бути врегульована, без таких наслідків.
Обіцяю надалі уважно стежити за дотриманням правил спільноти та уникати будь-яких дій, що можуть бути сприйняті як образливі. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 05.09.2025