Рикардо Милос
Новий гравець
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 5
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: SERVER
- Особистий нікнейм: Рикардо Милос 98736
- Суть скарги: 05.10.2025 я прибув до Б/У з метою придбати собі автомобіль. Під час огляду транспорту я помітив BMW M5 G90, яка продавалася. Натиснувши ALT, я побачив, що авто виставлене у вільний продаж, після чого придбав його.
Уночі з 05.10.25 на 06.10.25 я побачив скаргу від Дарксайз Амірейз (посилання), у якій зазначалося, що я нібито “зірвав їхню домовленість”. Ознайомившись із нею, я не зрозумів, у чому саме полягає порушення з мого боку.
Хочу звернути увагу, що в грі існує окрема функція продажу автомобіля конкретному гравцеві - через меню TAB. Якщо продавець бажає продати транспорт саме певній особі, він має використати цю опцію.
У даному випадку ж автомобіль був виставлений у вільний продаж, тобто доступний для придбання будь-яким гравцем. Тому я навіть не міг припустити, що існує якась попередня домовленість між іншими гравцями.
Зранку, 06.10.25, при вході в гру я побачив повідомлення про блокування акаунта SERVER, із причиною: «до оскарження».
Прошу роз’яснити підстави застосування покарання та, за можливості, зняти блокування, адже я діяв згідно з механікою гри та не порушував жодних правил.
Додаю фото, де видно, що в моєму чаті немає жодних згадок про будь-яку домовленість щодо цього автомобіля. Прошу розглянути мою та вищезгадану скаргу ГА або ЗГА
З повагою,
Рикардо Милос, 98736 - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): доказ чату, доказ покарання
- Дата походження: 06.10.25
Останнє редагування: