Розглянуто Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рикардо Милос

Новий гравець
Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
5
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: SERVER
  2. Особистий нікнейм: Рикардо Милос 98736
  3. Суть скарги: 05.10.2025 я прибув до Б/У з метою придбати собі автомобіль. Під час огляду транспорту я помітив BMW M5 G90, яка продавалася. Натиснувши ALT, я побачив, що авто виставлене у вільний продаж, після чого придбав його.

Уночі з 05.10.25 на 06.10.25 я побачив скаргу від Дарксайз Амірейз (посилання), у якій зазначалося, що я нібито “зірвав їхню домовленість”. Ознайомившись із нею, я не зрозумів, у чому саме полягає порушення з мого боку.
    Хочу звернути увагу, що в грі існує окрема функція продажу автомобіля конкретному гравцеві - через меню TAB. Якщо продавець бажає продати транспорт саме певній особі, він має використати цю опцію.
    У даному випадку ж автомобіль був виставлений у вільний продаж, тобто доступний для придбання будь-яким гравцем. Тому я навіть не міг припустити, що існує якась попередня домовленість між іншими гравцями.

Зранку, 06.10.25, при вході в гру я побачив повідомлення про блокування акаунта SERVER, із причиною: «до оскарження».
    Прошу роз’яснити підстави застосування покарання та, за можливості, зняти блокування, адже я діяв згідно з механікою гри та не порушував жодних правил.

Додаю фото, де видно, що в моєму чаті немає жодних згадок про будь-яку домовленість щодо цього автомобіля. Прошу розглянути мою та вищезгадану скаргу ГА або ЗГА
    З повагою,
    Рикардо Милос, 98736
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): доказ чату, доказ покарання
  5. Дата походження: 06.10.25

Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,932
Реакції
1,803
Бали
253
Вітаю
Вас було розблоковано

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі