Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Прошу вас ще раз переглянути рішення про блокування мого акаунта через порушення правила "образи проєкта". Я хочу роз'яснити ситуацію та підкреслити, що блокування сталося через непорозуміння, а не через навмисні порушення з мого боку.
Я активно граю на вашому сервері з самого початку і завжди намагався сприяти розвитку спільноти. Я допомагаю новим гравцям, запрошую друзів і прикладаю зусилля, щоб зробити гру цікавішою для всіх. Для мене Ukraine GTA — це не просто онлайн-гра, а місце, де я знайшов нових друзів і став частиною великої спільноти. Я вже три роки активно займаюсь розвитком клану, що стало важливою частиною мого ігрового досвіду.
Вірю, що блокування акаунта сталося через непорозуміння або, можливо, мої висловлювання були сприйняті не так, як я мав на увазі. Я абсолютно не мав наміру образити проект, адміністрацію чи інших гравців. Якщо мої слова були інтерпретовані неправильно, прошу вибачення і обіцяю бути більш уважним у майбутньому.
Враховуючи мою тривалу активність на сервері та вклад у розвиток спільноти, прошу вас розглянути наступні пункти:
Я є давнім учасником сервера і за цей час зробив значний внесок у розвиток спільноти, тому не хочу втратити акаунт через ситуацію, що виникла через непорозуміння.
Мій акаунт — це багато років активної гри на сервері, і я дуже ціную час і зусилля, вкладені в розвиток моїх персонажів і клану.
Я готовий бути ще більш уважним у своїх висловлюваннях і чітко дотримуватися всіх правил сервера в майбутньому.
Я вже відбув 33 днів блокування, тому вважаю, що це достатній термін для того, щоб виправити свою поведінку. Прошу вас пом'якшити санкції або зняти блокування.
Я дуже хочу повернутися в гру до своїх друзів і повернутися до життя мого клану, брати участь у всіх подіях і активностях. Ukraine GTA стала для мене більше ніж просто грою. Це місце спілкування, де я знайшов нових друзів і побудував значну частину свого ігрового досвіду. Не хотів би втратити все, над чим працював.
Щиро прошу вас ще раз розглянути моє звернення і дати мені можливість виправити ситуацію, залишившись частиною спільноти без подальших порушень.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.