SyberWetal
Новий гравець
- Реєстрування
- 28 Кві 2025
- Дописи
- 7
- Реакції
- 3
- Бали
- 48
- ікнейм адміністратора: Марк Вакарчук
- Особистий нікнейм: Віталій Карандюк (id 32278)
- Суть скарги: Не правильне інкримінування статті. Зважаючи на бан , Марк Вакарчук виніс ворок по статті 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів. Це не відповідає суті мого правопорушення. Згідно правил, моє висловлювання на відео ( Сучечка мамина) не несе образи рідних а напряму адресується співрозмовнику , звідси можна інкримінувати за статтею 5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут до 120 хвилин / Бан до 3 днів . Якби я був злісним правопорушником , то крайньою мірою можна винести покарання за статтею 5.15. "Згадка рідних / родичів у негативному контексті" - Заборонена згадка родичів у негативному контексті. В тому числі "MK", "МQ". | Мут до 200 хвилин / Бан до 5 днів. Зважаючи на мою поведінку підчас перебування на сервері, вже видані покарання , то систематичного порушення правил я не робив, за мною зафіксовано лишень проступки. Після одного порушення яке я вище розтлумачив, мені інкримінують статтю максимально упереджену та не відповідаючу відео доказам . Свою провину я зрозумів і прошу вибачення. Також прошу звернути увагу на мою попередню (кримінальну) історію та винести відповідне покарання. Але прошу поставитись із розумінням та оголосити амністію адже я точно не супер конфліктний, законослухняний громадянин (можете подивитись по логам я порядний та вихований. У кожного може бути невдалий день чи невдала фраза, от в мене було все і разом ). Дякую за розуміння і надіюсь на лояльність.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
- Дата походження: 09.10.2025