Зачинено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амир Дрейк ♡

Хранитель свэга
Реєстрування
21 Сер 2024
Дописи
24
Реакції
10
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
2. Особистий нікнейм: Едгар Дарк
3. Суть скарги: Вітаю ! Мені видали бан на 17 днів за порушення правил UG 5.1 5.9 5.11 5.17 дали догану за порушення правил битви за бізнес 2.1.
Я визнаю свою провину та вибачаюсь перед гравцем Назар Керрі за оск ! Але він не показав повну картину всього, давайте я вам роскажу як це було, я зі своїм другом Лексом Хантером їхали на фурі через бізвар, я побачив що там нікого нема та поїхав, я їду та по мені починають тулити, я кажу кєнту "Вийди розберись", він пішов та вони почали тулитись, так це був бізвар але звідки ми могли знати якщо там тільки 1 людина, він не має права відкривати огонь першим по тим хто проїджає ту точка якщо там навіть йде бізвар. Він нас вбивав кожен раз коли ми там проїджали, потім я вже написав в репорт та його відкинули за DM на 60 хв. А тепер про оск, як для мене з його сторони була провокація що він постійно тулив та в мене вже здали нерви і я почав говорити те що не повинен був, я дико вибачаюсь перед гравцем за оск рід. і т.д !
Я тоді був на емоціях та говорив що попало, вибачте будьласка мене, я так більше не буду робити та вже буду думати головою перед тим як щось говорити. Дякую за увагу !
4. Докази видачі покарання: тиць
5. Дата походження: 27.10.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,925
Реакції
1,803
Бали
253
Вітаю!
Коли ви проїжджаєте локацію бізвар в будь-який момент може проходити битва за бізнес, і учасники битви мають повне право вас там вбити, від вас були порушення у вигляді РК багаторазові та загалом було порушення
5. Положення про чат сервера, VIP чат, голосовий чат, та Неодноразове РПК.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі