Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Генріх Андрієнко

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
52
Бали
18
1. Ваш нікнейм:Генріх Андрієнко
2. Нікнейм адміністратора:Місса Галанте
3. Суть скарги:Я отримав покарання на 140хв після судної ночі томі що мене провокували та я не зміг стриматись після чого ледь не знявся одразу але мав залишитись я пішов гуляти і в моменті знов накипіло тому полівав з усіх груп лідерів замів про що зараз дуже шкодую тому що стати на посаду З-L Сбу була моя мрія та ціль
Також хочу принести вибачення що писав в особисті повідомлення після зняття сабіру дурову ще раз вибачаюсь особисто перед ним та адміністрацією та лідером сбу що завдав незручності та не виконав обіцянку яку давав буду дуже вдячний якщо мені зовсім знімуть бан або якщо його скоротять і я зможу повернутись на мол склад СБУ та продовжити допомагати в розвитку фракції лідеру в мірах своїх можливостей

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тиць
5. Дата порушення:29:03:2026

З повагою Генріх Андрієнко

Лєо Галанте

🌵
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
Співробітнику держ.орг заборонено вестись на провокації та самовільно покидати групи без повідомлення лідера або
ГС/ЗГС - це правило ви проігнорували
Своїми діями під час Судної ночі ви показали свою емоційну нестабільність та невміння бути частиною керівного складу фракції
Покарання за невідстояний термін видано згідно правил,виходячи з сукупності Ваших порушень протягом терміну - поновлення на посаду не передбачено
Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі