Розглянуто Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Барінов

Новий гравець
Реєстрування
2 Гру 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Миша Азомов
2. Нікнейм адміністратора: -Ярослав Свірідов
3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація. Мій акаунт було заблоковано в зв'язку з тим що ми з гравцем домовилися на продаж авто Audi RS 7 стокову по мінімальній ціні тобто 20.000.000 після чого я йому повертаю на карту суму в розмірі 10.000.000.Але не проговорили шо я не покриваю комісію Автобазару та банка і там вийшла менша сума.Я розумію що я був не прав дуже хочу продовжити розвиватися на 07 сервері.Я прошу розблокувати акаунт після чого я домовляюсь з гравцем з щоб повернути 1.600.000 та обов'язково покрию комісію.Я обіцяю що більше такого не повториться
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1. Ваш нікнейм: Марк Мосісса
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація. Мій акаунт було заблоковано через використання чужого облікового запису. За час блокування я повністю усвідомив свою помилку та щиро розкаююсь у скоєному. Прошу вибачення та прошу надати мені можливість реабілітуватися. Визнаю, що вчинив необачно, і обіцяю в майбутньому суворо дотримуватися правил сервера. Буду дуже вдячний за другий шанс, оскільки маю велике бажання продовжувати гру саме на 07 сервері. Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення: 05.05.2026

Вкладення

• IMG_20260508_071604_902.jpg
    IMG_20260508_071604_902.jpg
    302.2 Кб · Перегляди: 22

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,547
Реакції
1,640
Бали
253
Вітаю
Шановний гравець, покарання видано вірно, навіть з комісією сервера у 2% навіть 3-рази не виходить 1 600 000 грн.
Наступний раз, уважніше прописуйте РП договір. За правилами Ukraine GTA у вас було конфісковано невистачаючої суми.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі