Зачинено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Den4ik_1488

Новий гравець
Реєстрування
20 Тра 2026
Дописи
9
Реакції
1
Бали
5
1. Ваш нікнейм: Денис Сайз
2. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун, Вікторія Кизима
3. Суть скарги:
Я повністю визнаю свою вину та щиро вибачаюсь за свої слова.

Ситуація почалася з того, що вони їхали зустрічною смугою, хтось випав із автомобіля. Після цього мене почали тулить. Потім я поїхав до лікарні, щоб забрати свій транспортний засіб. Коли я забирав машину, мене помітили та почали мене оскать словами "Болька дом болька дом".

Після того як я виїхав із ЗЗ, оски в мій бік летіли. У відповідь я також почав оскать гравців. На емоціях я сказав погані слова зачепив тему матері. Зараз я поняв, що незалежно від ситуації та провокацій не мав права оскорблять батьків й дозволяти своїм словам брати гору. За свої слова я щиро вибачаюсь та повністю визнаю свою помилку.

Також хочу звернути увагу на те, що відкати, надані гравцями Ханна Словак (61657) та Марко Ковалиши (130320), є неповними й не відображають усю ситуацію в повному обсязі. Вони мене агрили для того щоб мене откинуть. У зв’язку з цим прошу переглянути скаргу та запросити повні відкати подій, вони мають 3 дня зберігать відкат всьой ситуації.

Я ще раз вибачаюсь за свої слова й поступки.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Skarga
Skarga #2
5. Дата порушення: 31.05.2026

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
209
Реакції
85
Бали
73
Вітаю
Факт порушення з Вашого боку підтверджується наданими доказами. Незалежно від можливих провокацій або конфліктної ситуації, кожен гравець несе відповідальність за власні висловлювання та дії. Образи, зокрема згадування родичів у негативному контексті, є порушенням правил та не можуть бути виправдані поведінкою інших учасників ситуації.

Щодо твердження про неповні відеодокази — наявних матеріалів достатньо для фіксації самого факту порушення. У межах даного розгляду підстав для скасування або перегляду виданого покарання не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі