Зачинено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило228

Новий гравець
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
25
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Данило Козач 99648
2. Нікнейм адміністратора: Server
3. Суть скарги: Оскарження бану

Добрий день, шановна адміністраціє Ukraine GTA 04.

Мене звати Данило Козач мій ігровий нікнейм — Данило Козач Звертаюся до вас з проханням переглянути моє блокування.

Сьогодні я зайшов на сервер як завжди, грав, виконував звичайні ігрові дії, спілкувався з гравцями та не використовував жодних сторонніх програм, читів, скриптів або інших заборонених засобів, які могли б дати мені перевагу над іншими гравцями. Через деякий час я несподівано отримав блокування акаунта, що стало для мене повною несподіванкою.

Я дуже люблю грати на вашому сервері, провів тут багато часу, познайомився з великою кількістю людей та завжди намагався дотримуватися правил проєкту. Саме тому я був дуже засмучений, коли побачив повідомлення про бан. Я не розумію, через що саме сталося блокування, і вважаю, що могла статися помилка системи або непорозуміння під час перевірки.

Прошу вас уважно переглянути всі докази, логи та інформацію щодо мого покарання. Якщо я дійсно випадково порушив якесь правило, то готовий вислухати пояснення та надалі бути ще уважнішим. Якщо ж блокування було видано помилково, прошу розблокувати мій акаунт та надати мені можливість продовжити гру на сервері.

Я поважаю працю адміністрації та розумію, що ваша головна мета — підтримувати чесну гру для всіх гравців. Саме тому звертаюся до вас у ввічливій формі та сподіваюся на справедливий розгляд моєї заявки.

Дякую за приділений час та розгляд мого звернення
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://imgpile.com/p/X2EvsFi
5. Дата порушення: 16.06.2026 ( не пам ятаю точ
но )

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,753
Реакції
1,120
Бали
253
Вітаю
Відповідь надавалась неоднократно
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі