Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
118
Реакції
64
Бали
33
1. Ваш нікнейм:Саймон само
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє! Звертаюся з проханням переглянути моє покарання. Я повністю визнаю, що порушив правила сервера, обманюючи інших гравців заради отримання ігрових коштів. Усвідомлюю, що мої вчинки завдали шкоди як постраждалим гравцям, так і атмосфері довіри на сервері. Мені щиро соромно за свою поведінку, і я розумію, що несу за неї повну відповідальність.

За час відсторонення я переосмислив свої дії та зрозумів, наскільки важливо дотримуватися правил і поважати інших учасників спільноти. Я щиро прошу вибачення у всіх, кого образив або засмутив своїми вчинками. Якщо це можливо, я готовий відшкодувати завдані збитки та виконати будь-які умови, які адміністрація вважатиме справедливими.

Прошу дати мені ще один шанс довести, що я можу бути чесним і відповідальним гравцем. Обіцяю надалі суворо дотримуватися правил сервера та робити свій внесок у створення дружньої атмосфери в спільноті. Дякую за ваш час і за розгляд мого звернення. Сподіваюся на ваше розуміння та можливість виправити свою помилку.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик
5. Дата порушення: 10.11.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,054
Реакції
1,906
Бали
253
Вітаю
Надати вам оскарження наразі не готові.
В оскарженні відмовлено.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі