Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Лореттi

Начальник ГУБКОЗ | 01 Lex et Ordo
Реєстрування
24 Тра 2025
Дописи
31
Реакції
18
Бали
53
1. Ваш нікнейм:Данило Лоретті
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Здоров'я бажаю шановна адміністрація.
Прошу вибачення та перерозгляд мого покарання моє покарання була на часі але хочу обгрунтовати його як те що я повівся на провокацію.

Я вже виправився зробив собі відпочинок від ігор та вже такого не повториться це я обіцяю.

На момент мого порушення я як на той час колишній Начальник ГУ БКОЗ проводив тренування, лекції та намагався підготувати новачків до важких відповідальних завдань

.Після цього вони під'їхали до воріт і почали бібікати, я зкпинив проводити лекцію та хотів нормально поговорити та ввічливо попросити такого не робити тому що статті за таке інкрімінувати важко.

Вони відповіли провокаціями в мій бік та показали повну неповагу до мене не тільки як співробітника СБУ а і як до людини тому що я гуманно почав з ними говорити, вони сказали цитую:Іди звідси, ти хто такий, я тобі не дозволяв говорити.
І потім уже момент відеодоказу скарги
Прошу якщо це можливо врахувати моє широке каяття так як дійсно шкодую про зроблене та вже дав обіцянку не повторяти такого

Незважаючи від результату скарги.Дякую!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/СБУ.422028/
5. Дата порушення: 11.07.26

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
888
Реакції
447
Бали
123
Вітаю.
З моменту вчинення порушення минуло надто мало часу для перегляду або пом'якшення покарання.
В оскарження
відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі