Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Басараб

Новий гравець
Реєстрування
29 Лис 2025
Дописи
21
Реакції
3
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Влад Басараб
2. Нікнейм адміністратора: Кирило Хмельницький
3. Суть скарги:

Оскарження покарання​

Доброго дня, шановна адміністраціє.

Прошу переглянути рішення щодо виданого мені покарання. На мою думку, воно було застосоване без урахування всіх обставин ситуації або ж є надто суворим.

Під час події я не мав наміру порушувати правила сервера чи створювати дискомфорт іншим гравцям. Якщо з мого боку й було допущено помилку, то вона сталася ненавмисно. Я розумію важливість дотримання правил сервера та поважаю роботу адміністрації, яка підтримує порядок у грі.

Після отримання покарання я ще раз ознайомився з правилами та зрозумів, у чому могла полягати моя помилка. Надалі зобов'язуюся бути уважнішим, не допускати подібних ситуацій і дотримуватися всіх вимог сервера.

Також прошу звернути увагу на всі наявні докази, включаючи повний запис ситуації, якщо він є. Вважаю, що повний контекст події допоможе об'єктивно оцінити те, що сталося, та ухвалити справедливе рішення.

Я не намагаюся уникнути відповідальності, а лише прошу неупереджено переглянути мою ситуацію. Якщо адміністрація дійде висновку, що я дійсно припустився порушення, я прийму це рішення. Водночас прошу розглянути можливість пом'якшення або скасування покарання, якщо для цього є підстави.

Дякую адміністрації за приділений час, об'єктивний розгляд звернення та роботу над підтриманням порядку на сервері. Сподіваюся на справедливе рішення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://postimg.cc/qgcdBDBj
5. Дата порушення: 10.07.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,336
Реакції
820
Бали
253
Вітаю.
Оскарженню не підлягає.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі