Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Igor7770

Отаман
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
69
Реакції
25
Бали
366
1. Ваш нікнейм: Степко Бандерас
2. Нікнейм адміністратора: Алія Флоренс
3. Суть скарги:
Звертаюся до вас із приводу мого блокування на 14 днів за порушення правила 5.18 (Міжнаціональна ворожнеча). Я повністю усвідомлюю свою провину і не намагаюся виправдати свої дії.

На жаль, у пориві сильних емоцій я не стримався і сказав речі, які категорично не варто було казати. Я щиро шкодую про сказане і розумію, що така поведінка є неприпустимою та псує атмосферу UG GTA. Це був одиничний емоційний зрив, який більше не повториться - я засвоїв цей урок.

Я дуже ціную проєкт UG GTA і вклав у нього багато часу (декілька років), зусиль та реальних коштів (донатів). Через 14-денне блокування я втрачу свого гаража та бізнес, у розвиток яких було вкладено багато ресурсів і особистих реальних коштів, донати на прокачку гаража.

Дуже прошу вас піти назустріч та, якщо це можливо, амністувати моє покарання або зменшити термін блокування хоча б до 5 днів, щоб я мав змогу зберегти своє майно. Зі свого боку даю слово, що надалі буду суворо дотримуватися всіх правил сервера та тримати свої емоції під контролем.

Сподіваюся на ваше розуміння. Заздалегідь дякую за приділений час.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Вкладення

• Screenshot_364.png
    Screenshot_364.png
    1.3 Mб · Перегляди: 21

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,178
Реакції
595
Бали
409
Вітаю.
Покарання видано вірно.
В оскаржені відмовлено.
Відбувайте покарання.
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі