Зачинено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назарій123231

Новий гравець
Реєстрування
8 Чер 2026
Дописи
9
Реакції
4
Бали
8
Ваш нікнейм та ID: Назарій ВалерійовичНікнейм адміністратора: Олексій КиволонСуть скарги:Вітаю, шановна адміністрація. Звертаюся до вас із проханням про амністію та дострокове зняття блокування.28.08 близько 21:00 ми з другом дуріли в грі. Я вирішив пожартувати над ним — одягнув стяжки та повів у воду. Мій друг також вирішив підіграти жарту і суто заради приколу покликав у репорт адміністратора, не думаючи про серйозні наслідки. Ми в цей час сиділи разом у дискорді, сміялися, і друг не мав до мене жодних реальних претензій чи образ, адже це були дружні дурощі.Проте адміністратор Олексій Киволон не знав нашого контексту і цілком обґрунтовано зафіксував грубе порушення правил серверу з мого боку, видавши бан на 5 днів.Я повністю визнаю свою провину. Я усвідомив, що навіть заради жартів із друзями не можна порушувати правила проєкту, створювати NonRP ситуації та даремно відволікати адміністрацію. До кінця мого бану залишився всього 1 день. Я дуже хочу повернутися до гри вже сьогодні, тому щиро прошу вас пробачити мені цей безглуздий вчинок на перший раз і зняти блокування. Обіцяю, що подібне більше ніколи не повториться.Докази отриманого покарання (скріншот/відео): (Сюди прикріпіть скріншот екрану бану при вході в гру)Дата порушення: 28.08 21:00

Вкладення

• Снимок экрана (13).png
    Снимок экрана (13).png
    1.7 Mб · Перегляди: 5

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,313
Реакції
2,344
Бали
558
Вітаю, очікуйте відповідь в першій скарзі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі