Зачинено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кевін Костнер

Новий гравець
Реєстрування
18 Вер 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
3
1. Ваш нікнейм та ID: Дмитро Мельчук 15059
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація 03 сервера!

Звертаюся до вас щодо блокування мого акаунта. Мені повідомили, що основне блокування було отримано саме на 03 сервері, тому вирішив звернутися безпосередньо до адміністрації даного сервера.

На цьому проєкті я граю ще з 2023 року, тобто вже досить багато часу. За роки гри я активно розвивався, брав участь у житті проєкту та намагався дотримуватися всіх встановлених правил.

У певний момент я втратив доступ до свого акаунта на 03 сервері. Наскільки я розумію, стороння особа могла отримати доступ до нього, оскільки сам я не мав можливості користуватися акаунтом у той період. Через цю ситуацію я фактично втратив можливість грати на 03 сервері.

Після втрати доступу до акаунта я вирішив перейти на 07 сервер, де почав грати та розвивати свій акаунт. Проте згодом, коли я зайшов у гру, виявив, що мій акаунт заблокований. Пізніше я дізнався, що причиною блокування є покарання, яке було отримано ще на 03 сервері.

Для мене ця ситуація стала дуже неприємною та засмучуючою, адже я граю на проєкті ще з 2023 року і за весь цей час він став для мене важливою частиною мого ігрового досвіду. Я дійсно дуже хочу продовжувати грати на проєкті та розвивати свій акаунт, тому вирішив звернутися до вас із проханням розібратися в ситуації.

За весь час моєї гри на проєкті до цієї ситуації я не мав блокувань акаунта. Також я мав певний авторитет та довіру серед державних організацій і адміністрації сервера. Зокрема, я займав посаду майора ЗСУ, а також протягом свого перебування на проєкті відстояв посаду ігрового помічника.

Саме тому я прошу врахувати мою багаторічну історію на проєкті, відсутність попередніх блокувань, мою діяльність на сервері та той факт, що доступ до акаунта на 03 сервері я свого часу втратив.

Прошу вас, за можливості, перевірити історію мого акаунта, обставини отримання покарання на 03 сервері та переглянути блокування. Якщо необхідно, я готовий надати додаткову інформацію для підтвердження своїх слів.

Я дуже засмучений через ситуацію, що склалася, оскільки після стількох років на проєкті мені справді не хочеться його залишати. Я щиро хочу повернутися до гри та продовжити грати без порушень правил.

Дякую адміністрації за приділений час та розгляд моєї апеляції. Сподіваюся на об’єктивний розгляд ситуації та можливість отримати другий шанс і продовжити гру на проєкті.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): ТИЦЬ ( скріншот з 07 серверу. З 03 скрин не маю можливості зробити так як втратив доступ)
5. Дата порушення: 17.09.2026 18:49 ( дата порушення на 07 сервері)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі