Відмовлено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гамора Мурр♠️

이상한 나라의 앨리스
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
62
Реакції
23
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора: Настюша Рибальченко
2. Особистий нікнейм: Аліса Хатаке
3. Суть скарги: мене заблокували за мультиаккаунт, разом в мене їх було 4, 1 основний та 3 які я зробила під час бану по іншій причині. Я їх зробила щоб зайти в гру на прохання своїх знайомих щоб чимось допомогти бо основний тоді був у бані (з іншої причини) на тих створених аккаунтах нічого не було. Пошту та пароль створених я не пам'ятала та створювала нові. Виходить що разом в мене було 4 аккаунти але адміністратор повідомив про п'ятий аккаунт про який мені взагалі нічого не відомо, останній раз вхід на п'ятий аккаунт був 2 місяці тому як сказав мені адміністратор Настюша Рибальченко. 2 місяці тому я не пам'ятаю чи робила такий аккаунт взагалі.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): прикріплено
1685776266210.png

5. Дата походження: покарання видали 03.06.2023

Palach

Твой Страх
Реєстрування
8 Бер 2023
Дописи
38
Реакції
16
Бали
8
Речь идёт о пятом акке когда их можно всего иметь два)Вот это рофл)

Мікі Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
446
Реакції
741
Бали
153
Речь идёт о пятом акке когда их можно всего иметь два)Вот это рофл)
Прийшов лютий знаток правил, який за оск адміна відсидів в бані і старався щей скаргою відкатити геній

Palach

Твой Страх
Реєстрування
8 Бер 2023
Дописи
38
Реакції
16
Бали
8

Мікі Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
446
Реакції
741
Бали
153
Мне смешно,знаешь почему?!Потому что я не сидел в бане,а просто на форум кинул жб по просьбе)
Ну ладно, а це не від твого імені написано було мабуть, від 3 лиця напевно - Суть скарги:Сгорела жопа за заслуженное наказания после чего оск админа,приношу свои извинения и в преть буду стараться сдерживать эмоции,Прошу администрацию и в том числе Пашу Техника разбанить,ещё раз приношу свои извинения!?

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
903
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Акаунти ви створили нещодавно, на той момент вже існували правила мультиакаунтів.
У оскарженні відмовлено.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі