Зачинено Оскарження блокування / Вибачення (Сервер 07)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

dzxs7777

Новий гравець
Реєстрування
28 Чер 2026
Дописи
8
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм та ID: Арматура Утюгович
2. Нікнейм адміністратора: Анастасія Коревті
3. Суть скарги:

Шановна адміністрація серверу Східна Україна (07)!
Звертаюся до вас із проханням про перегляд мого покарання та надання мені другого шансу. Я отримав блокування аккаунту за обман гравців на гроші.

Наразі я перебуваю в бані вже понад 2 місяці. За цей час я повністю усвідомив свою помилку. Коли я це робив, я діяв не подумавши і не усвідомлював усіх наслідків своїх дій для інших гравців та для репутації серверу. Мені щиро шкода, що я порушив правила проєкту та підвів спільноту.
Я дуже сумую за грою, особливо за каптами, бізвами та всією цією унікальною двіжухою неофіційних організацій. Дуже хочу повернутися на рідний 07-й сервер, знову грати зі своїми друзями та розвиватися у кримінальній сфері проєкту, але вже виключно за правилами сервера

Обіцяю, що подібна ситуація більше ніколи не повториться. Я нікого не буду обманювати і зобов'язуюсь суворо дотримуватися всіх правил Ukraine GTA. Будь ласка, вибачте мене та, якщо це можливо, зменшіть термін бан або змініть покарання.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/wh2YGS7Q
5. Дата порушення: 28.06.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,337
Реакції
2,026
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Основне блокування видано на 05 сервері, для оскарження вам потрібно звертатись саме на той сервер.

Зачинено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі