Розглянуто Оскарження блокування Для ГА , ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Снайпс

🦋SnypikFamQ🦋
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
18
Реакції
18
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Вова Сидоренко

Особистий нікнейм:
Дімончик Гетто

Суть скарги: Вітаю , після ситуації яка трапилася зі мною:
Сюда

Хочу висловитися з приводу цієї ситуації , Так як Гравець Серега Балалайкін [66740] в цій скаргі надав відео докази неповної ситуації . Даний гравець під'їхав до мене в момент того як я очікував відремовуння від евакуатора. Я віднісся до даного гравця адекватно сказав "Привіт" а він в сам перед , почав провокувати мене а саме: DB-шити , та ображати мене різними словами , та згадувати мого брата який отримав покарання.
Після цього спровокувавши мене до даної агресії від'їхав від мене на деяку відстань , та вимкнув (Фрапс) після чого під'їхав до мене під час агресивного стану , і почав говорити зі мною ніби нічого не сталося , я погоджуюсь з тим що я образив даного грався але прошу звернути увагу що гравець спровокував мене до цих слів (дій) . Готовий відповісти за свої слова!!

Прошу запросити повний відео доказ данної ситуації у гравця , якщо це не можливо, то прошу ввійти в моє положення , та зрозуміти те що від нього була провокація . Не прошу нічого більшого ніж зменшення терміну мого покарання.

P.S-А Адміністратора який перевіряв цю скаргу прошу бути уважнішим і переглядати можливості провокацій))

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Сюди

Дата походження: 25.04.24

Дмитро Снайпс

🦋SnypikFamQ🦋
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
18
Реакції
18
Бали
6
Так тільки чомусь в даних гравців яких блокують нема доказів , адміністратор дав правельне покарання , на відео все добре видно як Дімончик Гетто ображає рідних , і його брат Vladosik Ovnmazik постійно всіх гравців провокує а щас вигоражує брата , на відео видно хто як спілкується
Некорректна відповідь від лівої людини , яка навіть не знаючи ситуації висловлює шось в мою сторону. Шановний я вас не трогаю і ви мене будь ласка також , за цим прослідкує Адміністрації , і винесе свій вердикт на моє оскарження , при тому я маю повне право на оскарження та на відбиття своїх прав, не заважайте будь ласка. На все добре))

Дмитро Снайпс

🦋SnypikFamQ🦋
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
18
Реакції
18
Бали
6
Якщо потрібно я Адміністрації додам докази як ви вчора з братом і мене обзивали та провокували , але так як я старша та воспитана людина не вівся на грубі мати та провокації
Шановна адміністрація, прошу видати гравцю покарання за не потрібні відповіді в темі яка його не стосується.

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Вітаю. Покарання видано вірно. Зменшу строк бану до 3х днів. Наступного разу тримайте себе в руках.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі