Денис Кейт
Модератор | 04 Північна Україна
- Реєстрування
- 5 Чер 2023
- Дописи
- 358
- Реакції
- 501
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: Олександр Дилер
- Особистий нікнейм: Денис Володимирович
- Суть скарги:
3.1 Вітаю, шановна адміністрація прошу вибачення щодо обману,так як я дуже сильно хотів стати на посаду Полковника ДКВС, щоб допомогти розвитку фракції та розвитку проєкту. Щодо обману наразі мені 14 років через 11 днів у мене день народження, тобто 15 травня, подававши анкету на посаду Полковника я і думатине міг що буквально через 2-3 тижні мають різницю. Також прошу наголосити, що на своїй посаді я чудово справлявся, питань та зауважень зі сторони лідера та адміністрації не було. Прикріпляю звіт 1
3.2 Щодо гравця Станіслав Коломойський, даний гравець був неодноразово замічений в сливі лідерів, також йому було заборонено займати високі посади такі як 11,12 ранги. після багатьох оскаржень йому дали шанс з 05 місяця тобто травня змогу знову займати посади "Заступник лідера" і "Лідер організації".
3.3 Щодо самої скарги Станіслава в скарзі він прикріпив скріншоти з особистих повідомлень, в яких я не зобовязаний давати йому справжню інформацію, так як він не являється адміністратором.
3.4Прошу роблокувати мій акаунт на 06 сервері, так як мені подобається грати на цьому проєкті і я хочу продовжити карєру на 06 сервері. Також якщо можливо дозволити зайняти знову посаду Полковника ДКВС, так як у мене є досвід, бажання для розвитття фракції, можливо саме мої ідеї будуть використовувати на всіх інших серверах проєкту. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
- Дата походження: 04.05.2024
З повагою Денис Володимирович
---------------------------------------------
Майор ДСНС | 02
Модератор клану Tabeer | 02
Підполковник ДКВС | 06
Полковник ДКВС | 06
----------------------------------------------