Відмовлено Оскарження блокування||Для ГА // ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Кейт

Модератор | 04 Північна Україна
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
358
Реакції
501
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Дилер
  2. Особистий нікнейм: Денис Володимирович
  3. Суть скарги:
    3.1 Вітаю, шановна адміністрація прошу вибачення щодо обману,так як я дуже сильно хотів стати на посаду Полковника ДКВС, щоб допомогти розвитку фракції та розвитку проєкту. Щодо обману наразі мені 14 років через 11 днів у мене день народження, тобто 15 травня, подававши анкету на посаду Полковника я і думатине міг що буквально через 2-3 тижні мають різницю. Також прошу наголосити, що на своїй посаді я чудово справлявся, питань та зауважень зі сторони лідера та адміністрації не було. Прикріпляю звіт 1

3.2 Щодо гравця Станіслав Коломойський, даний гравець був неодноразово замічений в сливі лідерів, також йому було заборонено займати високі посади такі як 11,12 ранги. після багатьох оскаржень йому дали шанс з 05 місяця тобто травня змогу знову займати посади "Заступник лідера" і "Лідер організації".

3.3 Щодо самої скарги Станіслава в скарзі він прикріпив скріншоти з особистих повідомлень, в яких я не зобовязаний давати йому справжню інформацію, так як він не являється адміністратором.

3.4Прошу роблокувати мій акаунт на 06 сервері, так як мені подобається грати на цьому проєкті і я хочу продовжити карєру на 06 сервері. Також якщо можливо дозволити зайняти знову посаду Полковника ДКВС, так як у мене є досвід, бажання для розвитття фракції, можливо саме мої ідеї будуть використовувати на всіх інших серверах проєкту.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
  5. Дата походження: 04.05.2024

З повагою Денис Володимирович
    ---------------------------------------------
    Майор ДСНС | 02
    Модератор клану Tabeer | 02
    Підполковник ДКВС | 06
    Полковник ДКВС | 06

----------------------------------------------

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, так як Ви неодноразово вводили в оману адміністрацію Вам на жаль в оскаржені відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі