Нікіта Явний ♡
02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 21 Бер 2023
- Дописи
- 83
- Реакції
- 115
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора: Рокса Буданова
- Особистий нікнейм: Нікіта Явний 6812
3. Суть скарги:
Вітаю, Шановна Адміністарція, хочу написати оскарження блокування а саме по цій скарзі (тиць).
Хочу пояснити ситуацію, та розказати все як було реально,всі деталі. А не як на обрізному фрапсі.
Я стояв на б/у ринку продавав свій автомобіль, на фрапсі у гравця видно що я писав ціну на автомобіль, на тей момент на б/у ринку не було товарів,я не міг виставити авто і піти стати афк, я стояв і чекав поки люди підійдуть і будуть питати ціну, Я НІКОГО НЕ ЗАЧІПАВ ВЗАГАЛІ, мене почали таранити та ломати моє авто два гравця ( Матео Ескобар та Ярик Ескобар ), я терпів довго після чого викликав Адміністратора на моє звернення відреагував Назар Мазепа, але він не видав покарання гравцям, після чого я виїхав з б/у ринку та поїхав, на момент на фрапсі гравця в мене заглючила гра і там видно що мій автомобіль поломаний, і це було зроблено ними, я врізався в забор до мене підїхали знову ці гравці та почали питати ти неадекватний щось такого на що я не стримався і обізавав його та його батьків (( 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. та 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів.
Гравці дуже багато провокували та добивали як морально так і автомобіль ломали, на тей момент в мене було мало грошей, через те що позичив другу гроші і в мене не було багато грошей на ремонт, після чого я поїхав далі гравці продовжували їхати за мною та далі ломати автомобіль, я приїхав в Бориспіль до аптеки щоб купити аптечку лишилось через них в мене 9хп і вийшов з авто ((Нормально припаркував його біля узбіччя)) гравці просто збили мене і я потрапив у лікарню. Після чого Адміністратор видав покарання гравцю Ярику Ескобару #6850981 покарання лише за ДБ на 30хв, хоча на мою думку за правилами Ukraine Gta(( Тут )) Адміністратор мав видати більше покарання точно не 30хв...
Гравці мене дуже образили та мій моральний стан, після цього я вийшов з гри і більше не було бажання грати. Після таких гравців які просто ось так нізащо починають таранити та ломати автомобіль після чого ще й вбивають, пропадає бажання грати у гру.
На мою думку всі заходять у гру щоб пограти, провести весело час та відпочити, саме з цими гравцями це не можливо.
Прошу розблокувати акаунт та компенсацію від цих гравців, або хочаб вибачення від двох гравців.
Я розписав цю скаргу так як все було, всі деталі і дуже прикро що видали покарання мені а не гравцям які почали без причини провокувати та ломати авто.
p.s якщо ви не довіряєте, можемо разом сісти (Я, ГА та автор скарги) та передивитись його повний фрапс на якому буде ідеально видно всі провокації та приниження)
З повагою,
Нікіта Явний
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
5.Дата походження: 18.08.2025