Розглянуто Оскарження блокування // Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Кузельберг

Північна Україна
Реєстрування
18 Січ 2024
Дописи
112
Реакції
120
Бали
88
Веб-сайт
www.instagram.com
1. Ваш нікнейм: Кирило Кузельберг 61284
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Доброго вечора, шановна адміністрація. Хотілось би почати з того що я повністю згоден зі своїм покаранням у вигляді бану на 6000 тисяч днів за образу адміністрації і проекту. Але хотілось би наголосити на тому що цей проект багато чого змінив в моєму житті, і багато чого що зараз в мене є не існувало би без нього. Без всіх подій що відбувались на ньому без всіх посад які я займав граючи вже майже три роки на ньому без всього цього і багато чого іншого що відбувалось під час гри на цьому проекті в мене не було би того що зараз. Я хочу попросити вибачення перед адміністраціє проекту, перед керівництвом та попросити дати мені шанс. Я багато часу проводив у грі, показував гарні результати на посадах лідера та зам лідера, і можливо на посаді адміністратора в цьому не впевнений. Я не прошу дозволу вставати на якісь високі посади, не прошу дозволу ні на що окрім того щоб розблокувати мені аккаунт і дати другий шанс. Я виправився, я зрозумів що без цього проекту мені тяжко. Без людей з якими я грав, без подій які змушували мене заходити кожен день і грати. Я дуже хочу знову почати грати, знову отримувати те задоволення від гри яке отримував раніше. Знову грати з тими людьми з якими грав весь цей час. Дуже надіюсь на розуміння та вітаю зі прийдешніми святами. Гарного вечора. З любовью Кірюша Кузельберг
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Туть

5. Дата порушення: 19.08.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі