Розглянуто Оскарження блокування + Некомпетентність ГС Неоф

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мікі Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2023
Дописи
193
Реакції
384
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Джонов
  2. Особистий нікнейм: Фуфлшмерц Хард
  3. Суть скарги: Головний слідкуючий за неоф організаціями видає покарання не згідно правил а на свій розсуд, ситуація наступна:
Згс Неоф публікують нові правила для битви за картель, після чого велика кількість гравців почала висловлювати своє невдоволення відповідно нововведення за яке відповідно несуть відповідальній Головний слідкуючий та його заступник, після того як Заступник головного слідкуючого висловив свою думку, було відмічено ГС неоф з поставленим питанням, так як вельми шановний Головний слідкуючий ніколи не приймає участі в бесіді чи зборах будь то що (лише присутній), завжди мовчить, коли задаєш йому питання навіть в голосовому каналі з шансом в 90% що відповідь на питання не поступить, навіть якщо і буде якась відповідь то не набір слів без конкретики і це все в голосовому каналі а про текстовий взагалі мовчу, раз на місяць дай бог щоб щось написав і щоб показати що він щось робить. Відповідно після тегу ГС Неоф я написав данне повідомлення:

[L Squeeze] Фуфлшмерц Хард — Сьогодні о 13:03
Та нє Зіппо йому даже не пиши, він 2 слова звʼязати не може, він даже на зборах не говорив, там коли його тегають стіл починає труситись

Після чого отримав покарання в вигляді блокування на 3 дні за порушення праИЛ UG 7.9 а тепер давайте переглянемо що сказано в данному правилі:

7.9. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Перманентний бан

Де чітко написано ЗАБОРОНЕНО ОБРАЖАТИ/ПОГРОЖУВАТИ і повернемося до мого повідомлення яке я написав і хочеться задати питання в якому слові данний «адміністратор» побачив образу або погрозу в свою сторону. Там навіть немає жодного нецензурного слова не те що образи, те що я висловлюю свою думку опираючись на те як поводить себе даний адміністратор це не означає що я його ображаю і як людина яка не може нормально сприймати критику в свою сторону може находитись на такій посаді.
Знову ж таки опираючись на правила за які я отримав покарання зі своєї сторони і свідків які все це бачили ніхто не бачить тут порушення, Максимум за що він міг видати покарання це "Нешанобливе ставлення до адміністрації" у вигляді мьюту. Прошу зняти з мене покарання так як правила 7.9 я не порушував, також шановні Га/Зга можете будь ласка зайнятись свої Головним слідкуючим, данний гравень Кирилло Джонов ну явно не дотягує до такої високої посади, халатність, неповажливе ставлення і багато чого можна назвати але сенсу немає тому що буде відповідь недостатньо доказів і так далі, просто почніть слідкувати за ним і самі в цьому впевнитесь.

4. Доказ видачі покарання
(скріншот/відео):
IMG_8944.jpeg

5. Дата походження: 22.02.2025

Останнє редагування модератором:

Кирило Деревлюк

Генерал СБУ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
1,308
Реакції
431
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Трошки розберемо цю ситуацію:
[L Squeeze] Фуфлшмерц Хард — Сьогодні о 13:03
Та нє Зіппо йому даже не пиши, він 2 слова звʼязати не може, він даже на зборах не говорив, там коли його тегають стіл починає труситись
У даному повідомленні ви конкретно вказали, що я "не можу і два слова зв'язати". Що у свою чергу рахується як образа адміністрації. Тому я вважаю що покарання видано вірно!

Очікуйте вердикту ГА / ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Спілкуйтесь більш адекватніше з адміністрацією, за ваші вислови ви отримали покарання згідно правил, на перший раз зменшу термін до 1 доби, в наступний раз буде максимальне покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі