Відмовлено Оскарження блокування акаунта!!!!! Для ГА,КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Бер 2026
Дописи
12
Реакції
19
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Святослав Атаманович ID-{13448}

2. Нікнейм адміністратора:Деніс Котик

3. Суть скарги: Доброго дня шановна адміністрація! Дуже прошу розглянути оскарження та максимально зменшити бан тому мене заблокували за ПП UG 5.17,2.4 P 5.17 я согласний за це видається бан 15-30 днів а 2.4 ні.Така ситуація до мене в гості прийшов друг я тоді грав тна своєму ноутбуці він попросив поїздити на машині буквально 5 хв і тоді написав погані слова в міжфракційну рацію поки я відійшов на 5 буквально за це видається бан 15-30 днів 2.4 я нікому не передавав акаунт і обліковий запис я не согласний з цим покаранням тому що в правилах сереверу не прописано що не можна давати другу пограти на 5 хв я не знав що це вже серйозне порушення повністю пароля обліковий запис я не давав не розумію чому аж 60 днів бану якщо має бути тільки за 5.17 за це видаіється 15-30 днів я дуже сильно перед вами вибачаюсь та прошу оскаржити ще рз тому що я думаю що мене не справедливо заблокували тому дуже сильно прошу вас шановна адміністрація максимально зменшити покарання видати за ПП UG 5.17 тому на наступний раз буду знати просто на форму це не прописано що не можна давати другу або родичам грати на 5хв на на ноутбуці власника з дозволом власник ноутбука
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://files.fm/u/c7tfj2cu6x

5. Дата порушення: 10.06.2026
Дуже дякую шановна адміністрація за увагу та прошу максимально зменшити покарання
//by atamanchik

ЯКЩО ЦЕ ВЖЕ ДУЖЕ ВЕЛИКЕ ПОРУШЕННЯ ТОМУ Я ДУЖЕ СИЛЬНО ВИБАЧАЮСЬ Я ПРОСТО НЕ ЗНАВДУЖЕ СИЛЬНО ВИБАЧАЮСЬ ТА ПРОЩУ ОСКАРЖИТИ до мене прийшов друг гості та захотів поїздити на машині буквально 5 хв я согласний з цим покаранням я просто не знав та ніде не прописано там тільки що не можна пароль та обліковий запис давати та сам акаунт на інший пристій а цьго не було до мене просто друг в гості прийшов і на моєму ноутбуці поїздив буквально 5 хв ДУЖЕ ПРОШУ ОСКАРЖИТИммм

«Як умру, то поховайте
Мене на могилі…»

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі