Еміль Дніпровський
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 14 Лис 2024
- Дописи
- 59
- Реакції
- 74
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Адамс Бездушний
- Особистий нікнейм: Владслав Кандиба
- Суть скарги: Звертаюся до вас із проханням переглянути рішення про моє блокування, яке наклав адміністратор Джонатан Лінкольн 24.03.2025 о 21:38:38 за порушення правил пограбування (пункт 3.8). Я усвідомлюю свою помилку, визнаю, що порушив правила, і повністю розумію, що адміністрація діє згідно з регламентом.
Хочу наголосити, що мої дії не були навмисними, і я не мав на меті порушувати правила чи створювати незручності для інших гравців. Це сталося через непорозуміння або недостатнє розуміння конкретних нюансів цього правила. Після блокування я ще раз уважно перечитав правила сервера, зробив висновки та гарантую, що надалі подібних порушень з мого боку не буде.
Я поважаю роботу адміністрації та підтримую правила, але дуже прошу розглянути можливість розблокування мене якомога швидше. Гра на вашому сервері для мене важлива, і я не хочу пропускати можливість брати участь у житті спільноти. Я щиро жалкую про ситуацію, і можу запевнити, що буду суворо дотримуватися всіх правил у майбутньому.
Буду дуже вдячний за ваше розуміння та швидке вирішення мого питання. Дякую за ваш час і розгляд мого звернення.
З повагою,
Владислав Кандиба - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:2025-03-24 21:38:38