Влад Хучерявий
Новий гравець
- Реєстрування
- 16 Чер 2026
- Дописи
- 9
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
1.Нікнейм гравця:Влад Хучерявий ID: 248517
2.Нікнейм адміністратора:Вся адміністрація
3.Суть скарги:
Добрий день. Прошу переглянути моє блокування акаунта.
Я отримав блокування до 2043 року у зв’язку з ловлею бізнесу без відеофіксації. Я визнаю, що не мав необхідного відео, але хочу зазначити, що під час ловлі я не використовував жодних читів або сторонніх програм.
Я не намагався отримати бізнес нечесним шляхом і не знав/не врахував, що відсутність фрапсу може призвести до такого серйозного покарання.
Я готовий прийняти конфіскацію бізнесу, якщо це передбачено правилами, але прошу переглянути саме термін блокування та, якщо це можливо, скоротити або зняти бан.
Надалі я буду обов’язково вести відеофіксацію під час ловлі майна.
Дякую за розгляд моєї апеляції.
Дата:03.09.2026
2.Нікнейм адміністратора:Вся адміністрація
3.Суть скарги:
Добрий день. Прошу переглянути моє блокування акаунта.
Я отримав блокування до 2043 року у зв’язку з ловлею бізнесу без відеофіксації. Я визнаю, що не мав необхідного відео, але хочу зазначити, що під час ловлі я не використовував жодних читів або сторонніх програм.
Я не намагався отримати бізнес нечесним шляхом і не знав/не врахував, що відсутність фрапсу може призвести до такого серйозного покарання.
Я готовий прийняти конфіскацію бізнесу, якщо це передбачено правилами, але прошу переглянути саме термін блокування та, якщо це можливо, скоротити або зняти бан.
Надалі я буду обов’язково вести відеофіксацію під час ловлі майна.
Дякую за розгляд моєї апеляції.
Дата:03.09.2026