Відмовлено Оскарження блокування аккаунту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

_HALIF_UA_

Козак
Реєстрування
8 Січ 2024
Дописи
34
Реакції
7
Бали
362
1. Ваш нікнейм: Роман Арчер
2. Нікнейм адміністратора: Роман Семеген
3. Суть скарги:в чаті дівчина попросила накидати на карту 2кк .їй почали відповідати за які такі заслуги?,за які услуги?,хтось даже пропонував інтим.дівчина на це все відповіла : просто так.(Тіпо просто накидайте і все)
Ну я їй теж відповів,що просто так папа маму не...(Я думаю ви зрозуміли)ну і після цього у мене виліт,в при переході у гру я виявив що мене заблокували на 7 днів.я доросла людина,і відповів як знаю,але мене або не зрозуміли,або я просто перший хто попався на очі відміну який мене заблокував.у мене у грі свій клан,є бізнес який до речі злетить якщо я не оскаржу покарання.я звертався до адміна особисто,але він не відповідає на мої прохання.
Я згоден що порушив правила проекту,але я не хочу втратити бізнес ,і прошу вас зменшити покарання.сподіваюсь що ви переглянете порушення та зробите правдиві рішення,тим паче що я получається один поніс покарання за всіх тих хто писав тоді у чаті тій дівчині всякі несітниці.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):скрін прикріпляю
5. Дата порушення:8,08,2026 приблизний час порушення 13:00-14:00

Вкладення

• IMG_20260811_014930_792 (1).jpg
    IMG_20260811_014930_792 (1).jpg
    944.1 Кб · Перегляди: 16

Надін Арквейл

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,104
Реакції
546
Бали
675
Вітаю.

Вас було покарано за висловлювання в VIP чат в дуже не коректній формі про батьків. На що ви і отримали покарання.
В оскаржені відмовлено.

ВІдмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі