Відмовлено Оскарження блокування (бан 5 днів) для Валерии Савченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝐂𝐢𝐭𝐫𝐮𝐬 ♥

[ M | CITRUSIK ]
Реєстрування
3 Жов 2024
Дописи
108
Реакції
197
Бали
48
Веб-сайт
www.tiktok.com
1. Ваш нікнейм: Николас Цитрусик
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Прошу переглянути видане мені покарання у вигляді бану на 5 днів. На форумі на мене було подано три окремі скарги (R-8188, R-8189, R-8190). Адміністратор підсумував покарання за всіма інцидентами, що склало 300 хвилин деморгану та 240 хвилин муту, але зверху додав бан на 5 днів.

Хочу зауважити, що мої дії не підпадають під визначення Massive DeathMatch (MDM), оскільки це були три різні ситуації, що відбувалися в різний час і з різними гравцями, а не масове вбивство багатьох людей одночасно в одній локації.

Я вважаю, що покарання у вигляді 5 годин деморгану та 4 годин муту є цілком достатнім та суворим для моїх порушень (DM, DM Car, MG). Бан на 5 днів у даному випадку є надмірним "подвійним" покаранням за ті самі дії, за які я вже відбуваю термін у деморгані.

Я повністю визнаю свою провину, зробив висновки і обіцяю надалі не порушувати правила Green Zone. Прошу адміністрацію проявити лояльність та зняти бан, залишивши мені поточний деморган та мут.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Покарання 1 - Покарання 2 - Бан
5. Дата порушення:
30.03.2026

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Переглянула скарги та вашу історію покарань, адміністрація видала все вірно.
На вас постійно йдуть скарги, зараз прийшло 3+, що вже є ситуацією для розляду більшого покарання.
Також я бачу вирогідність того, що вас було знято з посади старшого щоб ви могли порушувати спокійно і не отримувати покарання на клан.
Відбувайте покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі