Розглянуто Оскарження блокування для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
51
Реакції
93
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Тобаку (знят)
  2. Особистий нікнейм: Стас Злий 59190
  3. Суть скарги:
  4. Я, гравець під ніком Стас Злий, звертаюся до Вас зі скаргою за тещо мені видали блокування. Мене було заблоковано за звинуваченням у образливому зверненні до адміністратора. Причиною мого висловлювання стала ситуація, яка відбулася перед каптом.

Перед початком капту було заблоковано одного з моїх сокланівців, який мав брати участь у битві. В результаті цього ми програли капт, залишившись без одного гравця. Моя реакція на цю ситуацію, а саме висловлювання на адресу адміністратора, що наклав бан, було емоційним та образливим ("фрик ******************************************"). Я розумію, що мої слова були неприйнятними, і щиро каюсь за свою нецензурну лексику та емоційну поведінку.

Хочу наголосити, що це мій перший бан на 03 сервері.

Проте, вважаю, що покарання є занадто суворим, враховуючи контекст ситуації. Крім мене, протягом капту було заблоковано ще декількох моїх сокланівців за таку ж саму причину. В результаті дії цього адміністратора один клан був розпущений, а інший залишився без картелю. Згодом, цього адміністратора було знято з посади, що підтверджує некомпетентність його дій.

Прошу Вас розглянути мою скаргу та зняти/пом'якшити покарання, враховуючи провокативний характер ситуації, наслідки дій адміністратора, який вже поніс відповідальність, та те, що це мій перший бан на сервері. Я готовий до конструктивного діалогу та дотримуватися правил сервера у майбутньому.

Дякую за увагу та розуміння.

З повагою, до ГА!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1734653915177.png
  6. Дата походження: 15.12

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі