Відмовлено Оскарження блокування для ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Хомс

꧁༺L.Sacred ༻꧂
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
202
Реакції
207
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник
  2. Особистий нікнейм: Владислав Хомс
  3. Суть скарги: Доброго дня, шановна адміністрація.
    Я отримав бан/покарання за DM GZ. Хочу подати оскарження та пояснити дану ситуацію.
    Я приїхав поповнювати бізнес,людина котра перша по мені почала стріляти до цього хотіла мене вбити,після того як я його вбив адміністратор чомусь не надав йому покарання,я визнаю свою вину коли вбив 2 гравця котрий крав мою машину(це моя вина що я так зробив) а з іншого погляду це моя машина і це крадіжник(ніхто не буде дивитися як його автівку крадуть) після чого приїхав його друг та почав мене дбшити і знову адміністратор напевно не видав йому покарання а тільки мені,чому саме так,я і ще 2 людини порушували правила а покарання тільки мені,прошу ГА/ЗГА розглянути цю скаргу та зменшити срок бану або видати мені деморган по правилу
  4. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
    Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).

Та питання чому адміністратор видав мені блокуваня коли у правилі написано Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

5. Я визнаю свою провину, повівся на провокації гравців.Та прошу адміністрацію перерозглянути данну ситуацію і видати вірне рішення.Дякую!!!

З повагою Владислав Хомс
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

1759735467458.png
  7. Дата походження:06.10.2025

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі