Розглянуто Оскарження блокування, для Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Drake

Кошовий отаман
Реєстрування
27 Гру 2024
Дописи
63
Реакції
64
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Тимофій Ланько
  2. Особистий нікнейм:Артур Овнабсолют
  3. Суть скарги:Шановна адміністрація проекту Ukraine GTA, Я звертаюся до вас із проханням переглянути рішення щодо мого бана на проекті. Я усвідомлюю, що мої дії могли бути сприйняті як образа проекту, але хочу пояснити ситуацію та висловити свою позицію. Я визнаю, що висловився некоректно, і щиро шкодую про це. Моє висловлювання не мало на меті завдати шкоди репутації проекту чи образити когось із команди. Це була емоційна помилка, якої я більше не допущу. Проект Ukraine GTA є для мене важливою частиною дозвілля, і я щиро ціную роботу команди, яка його розвиває. Прошу надати мені можливість виправитися та продовжити брати участь у житті проекту. Обіцяю надалі дотримуватися правил та уникати будь-яких дій, які можуть зашкодити спільноті чи адміністрації. Заздалегідь дякую за розгляд мого звернення та сподіваюся на ваше розуміння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1737230894962.png
  5. Дата походження: 18.01.2025

Felix Freudenthal

Поважний гравець
Реєстрування
22 Лип 2023
Дописи
132
Реакції
112
Бали
46
Здравствуйте!
Хочу сказать за своего друга.
Он очень общительный, интересный и активный человек. В любой ситуации он легко находит общий язык с окружающими и вносит позитивную атмосферу в коллектив.
Кроме того, он всегда придерживается правила (кроме того случая) и с уважением относится к требованиям проекта. Я уверен, что он никогда не нарушит установленных норм и покажет себя с лучшей стороны!
Дайте ему шанс!
Спасибо за внимание!

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Покарання видано вірно!

Поки ви оскарженню не підлягаєте.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі