Фантом Карабах
Козак
- Реєстрування
- 15 Бер 2024
- Дописи
- 10
- Реакції
- 18
- Бали
- 8
- Нікнейм адміністратора: Максим Петрушка
- Особистий нікнейм: Фантом Керрі
- Суть скарги: Сьогодні отримав покарання у вигляді бану на 6000 днів, від адміністратора Максим Петрушка, як я зрозумів даному адміністратору, повідомили що з моєї сторони та зі сторони іншого гравця якого також заблокували, а саме Ник Невський, якому так саме було видано покарання на 6 тисяч днів, покарання було видане за продаж/покупку ігрового майна за реальні гроші. Знаю інформацію, що гравець Ник Невський спілкувався з адміністратором який видав покарання, просив що б він дав йому докази те що був насправді продаж/покупка майна, на що адміністратор дав йому 4 хвилинний відео де начебто гравці спілкуються в діскорді про цей продаж. Хочу зауважити вас, що на даний час в якому ми живемо, є дуже багато програм які можуть допомогти вам підставити різних людей, знаючи як зараз цей бізнес важливий для гравців навіть розумію чому так люди підло підставляють людей. Адміністратор сказав що це залізні докази того що був продаж та покупка. Але я маю набагато більші докази того що це насправді зовсім жалюгідні докази, прошу переглянути цю скаргу в найближчий час. Хотів би поговорити з керівником особисто з цього приводу, дати докази і розповісти свою точку зору з цього приводу.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 22.07.2023